1428: Shadows over Silesia, KUBI Games, Česká hra 1428: Shadows over Silesia představuje DLC

Česká hra 1428: Shadows over Silesia představuje DLC

Ještě letos se v novém rozšíření zapojíme do rytířského turnaje

Zdroj: KUBI Games
22. 2. 2024
Název: 1428: Shadows over Silesia Vývojář: Vydavatel: Platformy: Žánr: Datum vydání: 4. 10. 2022

Vývojář Petr Kubíček pod hlavičkou svého studia KUBI Games blíže představil nové chystané rozšíření pro hru 1428: Shadows over Silesia, jak nedávno sliboval. DLC se jmenuje Turnaj na Medvědí Skále neboli Tourney at the Bear Rock, chcete-li, a vyjít by mělo ve třetím čtvrtletí tohoto roku. Nová kapitola nás má zavést do vzrušujícího světa rytířských turnajů, jak už ostatně název napovídá.

S Hynkem budeme bojovat na koni, muž proti muži a utkáme se i v lukostřelbě. Kromě toho ale máme splnit také nějaký tajemný úkol, který prý navždy změní jeho život. Vydáme se na hrad Pernštejn, kam se v roce 1409 sjeli rytíři, aby v turnaji složili hold kráse a ctnosti panny Magdalény. “Mladičký Hynek není jen jedním z mnoha účastníků, kteří chtějí prokázat svůj um, ale má i tajné poslání,” láká Petr Kubíček.

Slibuje také nové postavy. “Seznam se s proradným hradním pánem Vilémem z Pernštejna, proslulými válečníky Janem Sokolem z Lamberka a Janem Žižkou, ale i s mnoha dalšími rytíři, jejichž jména dávno zapadla prachem,” říká autor. U všech protivníků musíme odhalit jejich silné stránky i slabiny. Zatímco přes den se budeme účastnit turnajových klání, po západu slunce si máme užívat a odpočívat. “Čekají tě bohaté hostiny, zpěv trubadúrů, hovory u táborového ohně i vystoupení kejklířů,” slibuje Petr.

DLC už má profil na Steamu a dorazí i na Epic Games Store a GOG. Základní hra se před pár dny dočkala také updatu, který kromě jiného přinesl francouzský a ukrajinský komunitní překlad nebo lepší podporu gamepadů.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru