Mass Effect Legendary Edition, Electronic Arts, Vyjde trilogie Mass Effect v polovině října?

Vyjde trilogie Mass Effect v polovině října?

Verze pro Switch má být levnější než PS4 a Xbox One. Dorazí údajně i NfS: Hot Pursuit

Zdroj: EA
21. 9. 2020
Název: Mass Effect Legendary Edition Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , Žánr: Datum vydání: 14. 5. 2021

Skutečnost, že společnost EA chystá remastery her Need for Speed: Hot Pursuit a Mass Effect Trilogy patří mezi nejhůře střežená tajemství současnosti. Sci-fi sága od BioWare o sobě dává vědět pravidelně a v posledních hodinách se řeší, že na remaster pro PS4, Xbox One a Switch láká český obchod Herní svět. Vydání slibuje na 15. října. Stejný prodejce loni v dubnu prozradil, že se chystá Assassin’s Creed III: Liberation Collection pro Switch.

Má jít o lehce vylepšené verze, nikoli plnohodnotné upgrady.

Trilogie Mass Effect se v remasterované verzi v posledních týdnech objevuje na nejrůznějších e-shopech poměrně pravidelně. Naposledy na ni minulý týden lákal portugalský obchod GamingReplay, ale ten ji ze své nabídky zase rychle stáhl. I zde byla verze pro Switch levnější než na PS4 a Xbox One. Na říjnové vydání trilogie koncem srpna lákal rovněž novinář Jeff Grubb z magazínu GamesBeat. Má jít podle něj o lehce vylepšené verze, nikoli plnohodnotné upgrady.

Podobně se nám neustále jako bumerang vrací zpráva o remasteru závodů Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010 od studia Criterion Games. I ten o sobě naposledy dal vědět minulý týden, ale pro změnu prostřednictvím ratingové databáze. PS4 verze prošla schválením v Jižní Koreji. Už dříve se psalo, že remaster míří na PC, PS4, Xbox One i Switch. I s touto zprávou přišel v minulosti výše zmíněný Jeff Grubb.

Záznam Hot Pursuit se ale objevil třeba také na britském Amazonu, který vydání sliboval na 13. listopadu. Informace z webu brzy zmizely. Ještě předtím se už v červenci remaster objevil na novozélandském e-shopu Mighty Ape. Společnost EA již v roce 2018 uvedla remasterovou verzi závodů Burnout Paradise pro PC, PS4 a Xbox One. Letos v červnu pak vyšla hra také na Switch.

Otázkou tak zůstává, kdy vydavatel učiní oficiální oznámení. Ještě víc by mě ale zajímalo, proč po tolika únicích dělá s dvěma remastery tolik tajností. Pokud mají skutečně obě hry vyjít ještě letos, nebylo by praktičtější na ně už nějakou dobu hráče lákat? Proč si je EA šetří a tituly se neobjevily třeba na akci EA Play Live?

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru