Project U (Pathfinder), Ubisoft, Henderson: Ubisoft chystá novou battle royale akci

Henderson: Ubisoft chystá novou battle royale akci

Pathfinder je third person PvPvE střílečka, která prý estetikou připomíná Hyper Scape

Zdroj: ilustrační/Hyper Scape, Ubisoft
6. 4. 2022
Název: Project U (Pathfinder) Vývojář: Vydavatel: Žánr:

Insider Tom Henderson přišel s dalším odhalením, tentokrát pro magazín eXputer. V aktuálním článku tvrdí, že Ubisoft chystá novou third person akci nazvanou Pathfinder. Spatřil podle svých slov obrázky i videa ze hry, která na pohled svým grafickým designem prý připomíná battle royale akci Hyper Scape, jejíž provoz Ubisoft shodou okolností ukončí tento měsíc.

Existenci hry s pravděpodobně pracovním názvem Pathfinder měly Hendersonovi potvrdit tři různé zdroje. I když podle něj hra na pohled připomíná Hyper Scape, má mít víc cartoonový styl. Nebylo by ale překvapením, pokud by se skutečně novinka zrodila z popela titulu od studia Ubisoft Montreal a firma chtěla nějak zúročit získané zkušenosti, assety i know how.

V každé hře totiž půjde otevřít a překonat jiné brány, takže správnou trasu se nepůjde naučit.

Půjde ale o jiný druh battle royale akce, říká Henderson. Tým čtyř hráčů seskočí na mapu a bude hledat cestu k hlavnímu bossovi, kterého ovládá umělá inteligence. Samotné hledání cesty a pohyb mezi hradbami a bránami má být přitom výzvou. V každé hře totiž půjde otevřít a překonat jiné brány, takže správnou trasu se nepůjde naučit.

Úkolem hráčů bude dosáhnout středu mapy. V průběhu cesty budou bojovat s AI nepřáteli, aby vylevelovali a zesílili. Čím blíže budou hráči středu, tím silnější nepřátelé jsou. Jenže to nebude jediné nebezpečí. Hra by měla být pravděpodobně PvPvE, takže na mapu seskočí také další hráči a týmy. Hráči se mají nazývat Hrdinové (Heroes) a každá postava má mít jiné unikátní schopnosti, ale o nich ještě nebylo údajně rozhodnuto.

Magazín PC Gamer doplňuje, že jeho vlastní zdroj obeznámený s neoznámenými projekty Ubisoftu také říká, že Pathfinder je ve vývoji.

Titul je podle Hendersona stále na začátku vývoje. Má rovněž nabídnout nějaký centrální hub podobně jako Destiny, kde se hráči mohou scházet, cvičit, obchodovat a dokonce i závodit. Henderson říká, že podle něj novinka působí originálně, což je něco, co nejen on nepochybně na titulech od Ubisoftu v posledních letech postrádal.

Zdá se být také pravděpodobné, že by mohlo jít o další pokus v rámci aktuální snahy Ubisoftu prorazit ve větším měřítku na poli free-to-play her. I když Henderson podle svých slov viděl obrázky i videa, nám z nich nic neukázal. Magazín PC Gamer ale doplňuje, že jeho vlastní zdroj obeznámený s neoznámenými projekty Ubisoftu také říká, že Pathfinder je ve vývoji.

Firma na spekulace nijak nereagovala.

Nahlásit chybu v článku

1

Napsat komentář

Další články
Nahoru