Lost Judgment, Sega, Rozšíření Lost Judgment přijde s „novým“ hrdinou

Rozšíření Lost Judgment přijde s „novým“ hrdinou

Kaito má unikátní bojové styly, spoléhá na zvířecí instinkty a pátrá po ženě, kterou miloval

Zdroj: Sega
8. 3. 2022
Název: Lost Judgment Vývojář: Vydavatel: Platformy: , , , Žánr: , , Datum vydání: 24. 9. 2021

Společnost Sega oznámila, že hra Lost Judgment se dočká rozšíření The Kaito Files s novým hlavním hrdinou. Slibuje nové bojové styly, postavy i vyšetřovací metody. Jak už název napovídá, protagonistou chystaného DLC je Masaharu Kaito, kterého můžete znát coby sidekicka z původní hry. Expanze vychází 28. března a odehrává se po událostech titulu Lost Judgment. Kaito v ní musí čelit vlastní hořké minulosti, o níž si myslel, že ji nechal dávno za sebou.

Nový hlavní hrdina má vlastní bojové styly a spoléhá hlavně na neúprosnou brutální sílu. Na výběr má mezi ofenzivnějším a defenzivnějším stylem.

Kaito dostane nabídku na výhodný případ. Za 20 milionů jenů musí vypátrat pohřešovanou manželku. Věci se ale zkomplikují, když zjistí, že ve skutečnosti se jedná Kaitovu expřítelkyni Mikiko. Musí poskládat střípky vlastní minulosti a odhalit osud ženy, která měla být mrtvá. Kaito dokonce narazí na teenagera, který tvrdí, že je jejich syn. Spojí se s ním, aby odhalil pravdu. Kaito se prý nezastaví, dokud tenhle případ nerozlouskne. Ale stojí na křižovatce minulosti a přítomnost a musí se postavit zdejšímu podsvětí. Proč se s Mikiko rozešel? To zjistíme až ve hře.

Nový hlavní hrdina má vlastní bojové styly a spoléhá hlavně na neúprosnou brutální sílu. Na výběr má mezi ofenzivnějším a defenzivnějším stylem. První kombinuje agresivní údery a háky s rychlými úhyby. Ten druhý pak umožňuje Kaitovi snášet nepřátelské údery a vracet se s protiúdery, chytat nepřátele a srážet je k zemi. Unikátní strom schopností nabízí podle vývojářů přes 70 abilit a společně se specifickým bojem odráží Kaitův temperament.

Při bloudění ulicemi narazíme na zvláštní místa, která mu připomenou klíčové události vlastní minulosti. To mu umožní znovu si osvojit zapomenuté schopnosti, zatímco se vyrovnává s tím, co udělal před lety.

K dispozici budou i nové způsoby vyšetřování. Namísto gadgetů se Kaito spoléhá spíš na své instinkty. Kromě bystrého oka i ucha má lovecký smysl, který mu umožní stopovat také díky pachům a citlivému nosu. I mimo vyšetřování hrdina dokáže vypátrat v ulicích vzácné předměty, které by běžný člověk přehlédl. Kaito si osvojil i některé schopnosti plížení. Opět ale spíš než na tichou práci spoléhá na hrubou sílu. Namísto páčení zámků se dveřmi probourá. Vzhledem ke své tělesné konstituci má pak náročnější sledování, jelikož není tak hbitý.

Autoři lákají také na skrytý obsah a různá tajemství. Právě tady budeme muset využít Kaitovy speciální schopnosti. Zejména pokud si má odemknout všechny své dovednosti. Při bloudění ulicemi rovněž narazíme na zvláštní místa, která mu připomenou klíčové události vlastní minulosti. To mu umožní znovu si osvojit zapomenuté schopnosti, zatímco se vyrovnává s tím, co udělal před lety. Někde tady prý číhá i tajný nejsilnější boss.

Rozšíření The Kaito Files bude v prodeji separátně za 30 dolarů i automaticky pro majitele season passu a ultimátní edice. Expanze míří na PlayStation i Xbox.

Nahlásit chybu v článku

Napsat komentář

Další články
Nahoru